5 ss solsikkeolje varmes i en stor panne og tilsettes
2 løk - finhakket,
100 g hel ingefær i strimler,
1 chili - finhakket,
12 hel delt kardemomme,
1 ss kanel og
1 ss sennepsfrø
som stekes rundt 5 minutter.
Hell alt over i en kjele og tilsett
5 hvitløksfedd i skiver,
500 g squash - skrelt og skåret i små biter
500 g gresskar - skrelt og skåret i biter og
5 epler - skrelt og skåret i biter.
La alt koke sammen til eplene er møre.
Rør inn
1 ts malt gurkemeie og
500 g brunt sukker.
La alt småkoke i 5 min til før
2 dl eplesidereddik og
2 ts salt tilsettes - og
alt kokes til eplene gjør chutneyen fyldig, men ikke tykk, ca 1 time.
Alt helles på varme glass.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar