1 squash, ca. 350 g
3 egg
200 g sukker og 100 g brunt sukker
1 ts vaniljesukker
2 dl solsikkeolje
400 g hvetemel
1 ts natron, 1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
1 ts kanel, 1/2 ts nellik, 1/4 ts malt muskatnøtt
Litt rosiner og tranebær
Squashen rives på et råkostjern på den groveste siden.
Egg, sukker, vaniljesukker og olje piskes sammen.
Bland resten av de tørre ingrediensene og ha det i.
Rør så forsiktig inn den revne squashen, rosiner og tranebær.
Hell røren i to brødformer (ca. 13 x 23 cm) kledd med bakepapir
og stek kakene midt i ovnen ved 150 grader i 60-80 minutter.
Oppskriften passer også til rund form, ca. 26 cm.
Legg på en ostekrem av
100 g smør, 100 g kremost, 100 g melis
og pynt med valnøtter.
- Eller ostekrem av
200 g kremsost
200 g melis
1 ts vaniljesukker
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar